Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-03 14:14:00

MSZP: Az Orbán-kormány 82 milliárd forintot akar elkölteni új gépkocsik vásárlására

"A magyar állam történetének legdrágább autóbeszerzése: Miért titkolódzik a Pénzügyminisztérium?" - olvasható az Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettesének MTI-hez eljuttatott közleményében.

MSZP: Az Orbán-kormány 82 milliárd forintot akar elkölteni új gépkocsik vásárlására

"Az Orbán-kormány csillagászati összeget, 82 milliárd forintot akar elkölteni új gépkocsik vásárlására. Ezzel kapcsolatban érdeklődtem Pénzügyminisztériumnál, sajnos sikertelenül. Ha a 82 milliárd forint közpénzből megfelelő számú mentő- és tűzoltóautót vesznek, akkor azt mondom: éppen ideje! Ha viszont tízezer új közép és felsőkategóriás személygépkocsira, terepjáróra akarnak ennyi pénzt elkölteni, az elfogadhatatlan.

Ezért megismétlem írásbeli kérdésemet és nyomatékosan kérem Varga Mihály miniszter urat, hogy küldje meg részemre vagy tegye közkinccsé a birtokában lévő terveket, pontos számokat, adatokat, típusbontással együtt. Mivel a Népszava információi szerint, a Pénzügyminisztérium 2019. augusztus 6-ig várja az ajánlatokat, biztos vagyok benne, hogy a részletes tájékoztatásnak nem lesz akadálya." - olvasható a párt közleményében.

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink