Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-20 13:18:00

Hidegfront vonul át felettünk - erre kell számítani

Szombaton a napsütés lesz túlsúlyban, elszórt záporok, zivatarok északon, északkeleten fordulhatnak elő napközben. A Dunántúlon és északon több helyen megélénkülhet a déli-délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul. Nem lesz front térségünkben.

Vasárnap kezdetben sok lesz a napsütés, de a kora délutáni óráktól az északi, északnyugati tájakon egyre több helyen alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Több helyen élénk, északnyugaton erős széllökések kísérhetik a nyugati-délnyugati szelet. Délután 31-35 fokig melegszik a levegő.

Hétfőn egy hidegfront vonul át felettünk, szórványos záporok, zivatarok északkeleten várhatóak. Az északnyugatira forduló szelet több helyen élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Délután 28-32 fokra van kilátás.

Kedden változóan felhős, szeles időre, helyenként záporokra készülhetünk. A feltámadó északi széllel együtt hűvösebb levegő érkezik, 24-30 fok valószínű. Nyugaton lesz melegebb az idő. Szerdán is szeles, gomolyfelhős idő körvonalazódik 26-30 fokos maximumokkal.

atv.hu / Időkép

Ajánlom

További belföldi híreink