Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-08 16:49:00

Vajna Tímea újabb cége ellen van érvényben végrehajtási eljárás

Vajna Tímea cégei közül a Dorottya Diamond Palace-el szemben végrehajtást indított a NAV - vette észre a 24.hu

Vajna Tímea újabb cége ellen van érvényben végrehajtási eljárás

Az Opten adatai szerint a végrehajtást május 31-én jegyezték be és még mindig aktív. A NAV adótitokra hivatkozva nem ad felvilágosítást konkrét ügyekben, és mivel a végrehajtás okai elég széles spektrumon mozognak (előfordulhat, hogy nincs is tartozás, csak technikai gond van, például a cég az egyik adónemben többet fizetett be, a másikban kevesebbet és ezt korrigálni kell).

Vajna Tímea képviselője a portálnak azt írta: "a Dorottya Diamond Palace-nak a Beauty Enterprises kisebbségi tulajdonosa, a cég operatív ügyeinek intézésében a Beauty Enterprises nem vesz részt, a társaság irányításáért a többségi tulajdonos által megválasztott ügyvezető felel. Korábban a társaság kisebbség tulajdonosa kölcsönt biztosított a Dorottya Diamond Palace-nak, ezeket a kölcsönöket azonban a vállalat még nem fizette vissza".

A fenti azt jelenti, hogy Vajnáék szerint ha hiba történt, az a (többségi) tulajdonostárs felelőssége, egészen pontosan a cégben 51 százalékot birtokló, szingapúri bejegyzésű MaxM International PTE. LTD., illetve az általa delegált Dorottya Diamond-ügyvezetőé, Arie Hermané. Így ha a cégnek tartozása van a NAV felé, az miatta van.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink