Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-05 14:50:00

Teljesen felborul a közlekedés Budapesten

Szombaton változik a forgalmi rend Budapest belvárosában a Kossuth Lajos tér és a Március 15. tér közötti Budapest Pride felvonulás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Teljesen felborul a közlekedés Budapesten

A közleményben azt írták, délután lezárják a Szalay utca - Falk Miksa utca - Markó utca útvonat, a Bajcsy-Zsilinszky utat a Stollár Béla utca és a Deák Ferenc tér között, az Andrássy utat a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között, a József Attila utcát a Bajcsy-Zsilinszky út és a Lánchíd között, a Széchenyi István teret, az Eötvös teret, a Lánchidat, az Apáczai Csere János utcát az Eötvös tér és a Petőfi tér között, valamint a Petőfi teret és a Március 15. teret.  

A lezárások miatt módosul több közösségi közlekedési járat forgalmi rendje is.   

Hozzátették, szombaton kezdődik a 4-es és a 6-os villamos felújításának újabb üteme a Margit körúton, és a 3-as metróvonal felújítása is tart, ezért a BKK a 2-es és a 4-es metró használatát javasolja.   

A változásokról bővebb információ és az lezárásokban érintett közösségi közlekedési járatok listája a bkk.hu honlapon érthető el.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink