Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-24 11:01:00

Rekordokat döntöget Sváby, százezrek nézték az előválasztási vitát

A Heti napló a múlt hét 10 legnézettebb műsora közé került, az ATV pedig piacvezető volt vasárnap este a tv-csatornák között.

Ismét több adással került fel az ATV a múlt hét legnézettebb tv-műsorainak 50-es toplistájára. A Nielsen mérései alapján a Heti napló Sváby Andrással a tizedik legnézettebb műsor volt a múlt héten. A vasárnap esti adást közel 340 ezren nézték, Sváby ATV-s műsora még sosem volt ilyen előkelő helyen a toplistán. Alig maradt el a Heti naplótól az ATV által rendezett és élőben közvetített Előválasztási vita 2019, melyet 310 ezren néztek végig, de a műsor ideje alatt több mint 700 ezer ember nézett bele a mérések szerint. A vita végül a toplista 13. helyére került. Este 7 után, több órán keresztül a fenti két műsorral az ATV piacvezető volt a csatornák között.
Németh S. Szilárd szerint az Előválasztási vita „várakozáson felüli nézettséget” hozott. „Júniusban általában a nézők elfordulnak a politikai tartalomtól, az elmúlt hetekben azonban az érdeklődés még az európai parlamenti választás kampányának finisénél is magasabb volt”- nyilatkozta az ATV általános vezérigazgatója, aki hozzátette: munkatársainak mindössze nyolc napja volt rá, hogy ezt a műsort előkészítsék, „de a visszajelzések alapján úgy gondolom, hogy sikeres munkát végeztek”.

Több mint 230 ezren követték figyelemmel szombat este az Aradi-Varga Show-t, ami ezzel az 50-es lista 20. helyét foglalja el. 32. és 34. helyet ért el az Egyenes beszéd kedd esti adása több mint 205 ezer nézővel és a Híradó vasárnap esti kiadása (több mint 190 ezer nézővel). Két további ATV-s műsor is felkerült a listára, a 40. helyen a Szilveszteri Sas Kabaré ismétlése és a Jakupcsek Plusz szerda esti adása, melyet több mint 155 ezren követtek figyelemmel.

A felfokozott érdeklődés az atv.hu cikkei iránt is érezhető volt a hétvégén, szombaton a portál cikkeire közel 300 ezren, vasárnap pedig több mint 340 ezren kattintottak.

atv.hu

További belföldi híreink