Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-20 19:21:00

Lázárt jelöli a Fidesz Hódmezővásárhelyen polgármesternek

A Fidesz hódmezővásárhelyi szervezetének elnöke jelentette be a Promenádnak adott interjújában, hogy Lázár Jánost kérik fel az őszi választásokra, azaz, hogy vállalja a polgármester-jelöltséget.

Lázárt jelöli a Fidesz Hódmezővásárhelyen polgármesternek

„Nagyon rég óta és nagyon sokat beszélgettünk már erről a tagság és a támogatóink körében. A múlt heti tisztújító ülésen arra jutottunk, hogy végre nyíltan is kimondjuk, amit mindannyian gondolunk, és azt az embert kérjük fel a jelöltségre, aki képes a várost kihúzni a legmélyebb gödörből is, és ismét fejlődő pályára állítani. A javaslatunk egyszerre nevezhető meglepőnek és magától értetődőnek. Megvitattuk a kialakult helyzetet és száz százalékos konszenzus alakult ki abban, hogy Lázár Jánost kérjük fel, vállalja a polgármester-jelöltséget” mondta a portálnak Havasi Katalin.

Hozzátette: a város élére olyan ember kell, akinek vannak elképzelései, tud és akar is a városért dolgozni és képes eredményeket elérni, mert egy városvezető dolga nem az, hogy politizáljon, hanem, hogy építse, fejlessze a városát. Lázár János személye, munkája ebben megkérdőjelezhetetlen.

Lázár János egyelőre azonban konkrét választ még nem adott a megkeresésre, egy kis időt kért.

atv.hu

További belföldi híreink