Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-20 16:29:00

Visszatérő koncertjét tervezgeti Demjén Rózsi

Demjén Ferenc óriási energiákat mozgósít, hogy mihamarabb végleg maga mögött hagyja az év eleje óta tartó rossz időszakot.

Visszatérő koncertjét tervezgeti Demjén Rózsi

A legendás zenész öt nappal ezelőtt folytathatta az év eleji csípőműtétje utáni rehabilitációját, amit május harmadikán egy agyérgörcs szakított félbe. Egy héten át altatták a Pécsi Idegtudományi Intézetben, majd néhány napig az intenzív osztályon ápolták, ebben az időszakban nem mozoghatott, ami viszont a csípőjének nem tett jót. Most azonban már egy rehabilitációs intézetben lábadozik, itt tölti a következő hónapokat.

"Már arról beszél, milyen jó lesz újra a színpadon állni. Abban bízik, nem kell sokáig várnia arra, hogy újra találkozhasson a rajongóival. Sőt, már most tervezgeti, hogyan képzeli el a visszatérő fellépését. Ehhez azonban kettős rehabilitációra van szükség, a csípője és az agyérgörcs miatt is van min dolgozni, és ez a folyamat várhatóan heteket vesz igénybe. Biztató, hogy Rózsi mindent és még annál is többet megtesz a gyógyulásáért, de ezalatt nyugalomra van szüksége”
- mondta a Ripostnak egy informátor.

atv.hu

További belföldi híreink