Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-19 07:15:00

Műsorváltozás az ATV-n

Külön adással készül az európai parlamenti választásra az ATV, a legfrissebb eredményeket és adatokat az ATV ismert műsorvezetői és híradós riporterei szállítják majd jövő vasárnap 17:55-től Európa Választ című műsorunkban. A tv-ben már javában zajlanak a próbák, amelybe most a nézők is betekinthetnek.

Jövő vasárnap a választóknak ismét el kell dönteniük kire voksoljanak. Az urnáknál, és a tv-ben is a kormány, és az ellenzéki pártok lesznek a főszereplők. Nálunk az ATV-n pedig Krug Emília, Rónai Egon, és Sváby András prezentalja majd az ezzel kapcsolatos legfrissebb híreket.

Krug Emiliától a legfrissebb részvételi adatokat hallani fogják, de Emilia más érdekességgel is készül.

'Nem tudom, hogy a nézőink közül azt ki tudja, hogy melyik az az Európai Parlamenti képviselő jelölt, aki a legtöbb idegen nyelvet beszéli, kilencet köztük a mandarin nyelvet is, na ezt most nem árulom el, de majd adásban igen." - mondta műsorvezető kolléganőnk.

A Krug Emiliánál látottakra pedig az Egyenes beszéd stúdiójából Rónai Egon és két vendége reagál majd.

"Krekó Péter a Political Capital ügyvezető igazgatója, és Czeglédi Zoltán politológus, és publicista, ők ketten lesznek velem végig, ők ketten értelmezik, amit tudunk, vagy tudni vélük, mert ugye órákon keresztül inkább exitpol adatokból dolgozunk majd, azok viszont sorra jönnek a különböző országokból." - fejtette ki Rónai Egon.

És akinél minden szál összefut, az Sváby András lesz.

"Gyakorlatilag én kapcsolom a helyszíneket, Emiliát, a brüsszeli tudósítónkat, a külföldi helyszíneket, és ki tudja, ebben a műsorban ugye az a legjobb, hogy utazunk az ismeretlenben, nem tudjuk, hogy meddig fog tartani, különben ez a legnagyobb kihívás benne, ezt szeretem az ilyen típusú feladatokban." - mesélte Sváby András.

Jövő héten tehát újra választás és riportereink, ahogy azt már megszokhatták minden fontos helyszínről tudósítanak majd.

atv.hu

További belföldi híreink