Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-23 08:05:00

Katasztrófa – kiderült Korda György legféltettebb titka

Megadja, vagy nem adja meg? All in! - aki nézett akár néhány percet is pókerközvetítéseiből, bizonyára emlékszik Korda György mára szállóigévé vált szavaira. A Sport TV-n hatalmas sikerrel futott Gyuri bácsival a kártyaműsor, az énekesnek nem mindig ment gördülékenyen a közvetítés, az első két alkalommal valóságos katasztrófa történt a stúdióban.

Katasztrófa – kiderült Korda György legféltettebb titka

"Korda Gyuri maga jelentkezett a tévéhez, hogy szeretne pókerközvetítést csinálni" - mesélte a kedd esti Jakupcsek Plusz című műsorban Horvát János, a Sport Tv alapító elnöke. "Nem akartak leülni mellé a kollégák, mert azt rangon alulinak tartották.” Horvát azonban főnökként látott benne fantáziát, és azt mondta: “márpedig lesz adás, ha kell, beülök én vele játszani. Az első alkalommal aztán parádésan rossz adást sikerült produkálnunk - emlékezett a tévés - “Mint a bűn, olyan rossz volt."

A legendás tévés fejét fogva vonta kérdőre az énekest, hogy mégis mi történt. Kiderült, hogy Gyuri bácsi hétlapos póker helyett ötlapos pókert játszott, vagyis egy másik változatát a kártyajátéknak. Horvát János kérte, hogy menjen haza és alaposan tanulmányozza a történteket. Azt hitte, hogy a következő adásra jobban felkészül és emiatt az jobban sikerül, de nem így lett.

"Visszajött és még rosszabb volt" - vallotta be a tévés. "Kijöttünk a stúdióból, nem tudtam magamhoz térni. Gyuri erre azt mondta: bármi is történt, előtte szeretnék neked valamit megköszönni. Nekem még a mellemre sohasem volt kiírva, hogy szakértő."

Elmentek ebédelni, ahol végül megszületett a megoldás: megbeszélték, hogy Korda játékos helyett inkább kibic, vagyis külső szemlélő, közvetítő lesz. "Először nem akarta, aztán belelendült és azóta is boldogan kibicelt”- mesélte Horvát János.  

További belföldi híreink