Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-16 18:37:00

Gesztesi döntött: hatalmas változás előtt az élete

Nagy tervei vannak Gesztesi Károlynak: újra tanulni akar – írja a Blikk. A színész számot vetett: átgondolta, mi az, ami még hiányzik az életéből. Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen úgy érzi, mindene megvan, tervei bőven akadnak még.

Gesztesi döntött: hatalmas változás előtt az élete
"Mindig is vallásos voltam, ám az utóbbi években sokkal tudatosabban fordultam a hit felé. Két évig vendéghallgató voltam a Szent Pál Akadémián, ahol nemrégiben a próbafelvételit is megírtam. Jól sikerült, de nyárig várnom kell, hogy kiderüljön, bekerülök-e” – kezdte a Blikknek a színész.

„Nem tudom, hány évet végzek majd el, de azt gondolom, a képzés után igazul tudok beszélni majd a Bibliáról. Az sem kizárt, hogy később ezt tanítsam, persze, csak akkor, ha valakit érdekel. Semmilyen térítő szándék nincs bennem, de úgy látom, sok kérdés felvetődik manapság az emberekben, amelyekre a választ én a Bibliában találtam meg. Ha ezzel tudok segíteni másoknak, az jó. A gyerekeimnek sem mondom meg, hogy miben higgyenek, ahogyan azt sem, mikor mit tegyenek. A képzés öt évig tart, és bár szerencsére rengeteget dolgozom, biztosan nem jelent gondot, hogy bejárjak az órákra."
Részletek itt.
atv.hu

További belföldi híreink