Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-16 16:47:00

Elegük lett: fellázadtak Majka rajongói

Majka és Tóth Gabi duettje nagy visszhangot váltott ki. A Bors szúrta ki, hogy Majka rajongói közül sokan kiakadtak a dal miatt.

Elegük lett: fellázadtak Majka rajongói

Régi vágya teljesült Majkának azzal, hogy Tóth Gabival dolgozhatott, noha úgy tűnik, örömében nem minden rajongója osztozik – írja a Bors. Mindkét előadó több mint tizenöt évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, azóta pedig Majka és Gabi sikert sikerre halmoz. Külön-külön uralták már a toplistákat, közönségdíjakat nyertek és számos szakmai elismerést is bezsebeltek. Nem csoda, hogy óriási érdeklődés előzte meg az első közös számukat, a BudapestDal2019 pályázatára készült, Mi éltünk című nótát.

Majka a dal felvételekor elmondta, örömmel várta a közös munkát Gabival, mert régóta figyeli a munkásságát, és feltűnően sok közös vonást fedezett fel vele. Például, hogy mind a ketten megosztó személyiségek. A rapper ebben nem tévedett: alighogy megjelent a duettjük, a hozzászólók ízekre szedték.

„Gabinak nem bírom a hangját. Egyszerűen irritál” – írta az első megmondóember, akinek igen sokan osztották a véleményét. „Engem irritál a vernyákolása, ráadásul nem is szavaztam.” „Dettó! Majka oké, de Gabitól a hideg ráz.” „Rád szavaztam, a Gabi nélküli részekre. Azok miatt a részek miatt, ahol valóban te csillansz meg” – olvasható a temérdek negatív hozzászólás között.

De nemcsak Gabiról alakult ki egyetértés, hanem abban is, hogy zenésztársával, Kollányi Zsuzsival jobban járt volna Majka.

„Na jó, inkább nem írok semmit! Tudod, Kollányi Zsuzsi, na legközelebb inkább vele!” „Gabi!? Ne! Kollányi cukipofa Zsuzsi.” „Nem Tóth Gabit és Király Viktort, Horváth Tamást kéne felkarolni egy-egy nótára, tudom, Majka szerint sablonos ugyanazokkal az emberekkel összeállni, de azt kéne folytatnia, ami bevált eddig, Kollányi Zsuzsival, Curtisszel és Pápai Jocival!” – jegyezte meg a sokadik kommentelő.

A lap a kommentháborúról megkérdezte Tóth Gabit, de a menedzserén keresztül azt üzente, hogy csak abban az esetben nyilatkozik, ha a cikkben egyetlen kommentet sem idéznek.

Majka zenésztársa, a sokat emlegetett Kollányi Zsuzsi megérti Majka döntését.

– Nem értem a felháborodást, mert Peti eddig is sok más előadóval dolgozott rajtam kívül, de természetesen kedves tőlük, hogy hiányolnak. Szívesen duetteztem volna Petivel ezúttal is, de ehhez a számhoz, gondolom, más hangkarakterre volt szüksége, mint az enyém. Nincs ezzel baj.”

Részletek itt.

További belföldi híreink