Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-15 13:35:00

Fábry majdnem beengedte Hadházyékat az MTVA épületébe

Hadházy Ákos és több ellenzéki politikus megint megpróbálja bevinni követeléseiket, találkozni akarnak a közmédia vezetőjével.

Élő, facebookos közvetítésben adta Hadházy Ákos, ahogy követeléseikkel megjelentek az MTVA Kunigunda utcai székházánál. Ott volt az épület előtt Szél Bernadett, Varju László, Mellár Tamás, Tordai Bence párbeszédes képviselő, Csányi Tamás jobbikos képviselő, valamint Berg Dániel, a Momentum EP-jelöltje és Hajnal Miklós, szintén a Momentumtól, akit Hadházy meg is próbált bevinni magával, de őt kiküldték végül az épületből.
 
A vendégváróból egyelőre nem engedték tovább Hadházy Ákost, azt mondták neki, hogy szóltak az illetékeseknek és valaki le fog jönni hozzájuk.
 
A közvetítésben látszódott, ahogy Fábry Sándor humorista éppen megy ki az épületből, amikor meglátta a képviselőt, odaszólt neki, hogy ő szívesen beengedi. A biztonsági őrök szóltak, hogy várjanak inkább, előbb telefonálnak az ügyben. Ezt követően jöttek vissza és szóltak Hadházynak, hogy várjanak.
 
Az élő videó közben véget ért, Szél Bernadett azt ígérte, hogy bentről ismét jelentkezni fognak.

Hadházy Ákos videóját a Facebook-oldalon nézhetik meg.

Közben élő közvetítést adott Szél Bernadett is, ők egy másik épületbe próbáltak meg bejutni, hogy Papp Dániellel találkozzanak. Egy 5 pontból álló petíciót olvastak be, ezt szeretnék átadni.

Hadházy Ákos elmondta, meghívták az MSZP-t is, ám a pártből senki sem jelent meg.

Az ellenzéki politikusok végül egy közös sajtótájékoztatót tartottak az épület előtt:


 
atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink