Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-03-15 10:46:00

Szájer: Nem kifütyültek, hanem megtapsoltak a Néppártban

Nem kifütyültek, hanem megtapsoltak a Néppárt frakcióülésén. És nem azt javasoltam, hogy a Fidesz lépjen ki, hanem hogy maradjon benn - reagált Szájer József a Fidesz brüsszeli delegációvezetője az atv.hu-nak az ezzel éppen ellentétes tartalommal ma megjelent sajtóhírre.

Szájer: Nem kifütyültek, hanem megtapsoltak a Néppártban

"Fake news a javából" -  Szájer József ezzel cáfolta az atv.hu-nak nyilatkozva azt a mai sajtóhírt, hogy szerdán az Európai Néppárt frakció zárt ülésén Strasbourgban számos képviselő kifütyülte, amikor felszólalt a Fidesz esetleges kizárásáról folytatott vitában.

A 444.hu azt írta, hogy Szájer az ülés után felhívta Orbán Viktort, hogy jelezze, szerinte nagyon aggasztó a helyzet. Megfontolásra azt is, hogy a Fidesz lépjen ki a néppártból, még a kizárásról döntő 20-i szavazás előtt.

"Mint a jereváni vicc: nem kifütyültek, hanem megtapsoltak. Nem azt javasoltam hogy lépjünk ki, hanem hogy maradjunk benn" - nyilatkozta Szájer József munkatársunk megkeresésére, hozzátéve: a cikk "fake news a javából". Az egyik legnagyobb tapsot én kaptam - közölte a politikus.

 

 

 

Ajánlom

További belföldi híreink