Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-15 09:45:00

Wladár rendesen beszólt Hosszú Katinkának

A napokban adták át az új edzőtermet a Duna Arénában mindenki nagy örömére. Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke most megszólalt az ügy kapcsán. Számára nyilvánvaló volt, hogy Katinka majd úgy gondolja, ezt a tornatermet kizárólagosan akarja használni.

Wladár rendesen beszólt Hosszú Katinkának

„Ami miatt ez az egész helyzet most felszínre került, annak az volt az oka, hogy Katka befejezte a világkupákon, a rövidpályás vb-n, majd a hawaii edzőtárborban eltöltött külföldi idejét” – mondta Wladár a Sport1tv-nek.

Azonban a kritika sem maradt el: „Az volt itt a probléma, hogy ebben a három hétben, amíg a tornaterem megépítése váratott magára, tehát az átadás váratott magára, abban az időpontban nem volt Katkában annyi kompromisszum, hogy ezeket a versenyzőket beengedje erre a három a hétre abban a reggeli turnusban” – magyarázta az elnök.

„Én úgy gondolom, egy versenyzőnek a felkészülését nem lehet megborítani azzal, hogy a vizes edzést követően megy be az edzőterembe. Hiszen, ha valaki tizenöt éven keresztül úgy készült fel, hogy reggel edzőterem, utána pedig úszóedzés, akkor azt nem lehet. Nem este isszuk a kávét és reggel esszük a tatár beefsteaket” – tette hozzá Wladár.

atv.hu/Blikk

További belföldi híreink