Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-02-11 20:30:00

Holtan találtak egy mozdonyvezetőt

Holtan találtak rá a napokban arra a nagykanizsai mozdonyvezetőre, akinek azután veszett nyoma, hogy elgázolt egy embert – írta a zaol.hu.

Holtan találtak egy mozdonyvezetőt

A férfi felesége már korábban – amikor a párja eltűnt otthonukból – azt mondta a rendőröknek, hogy aggódik, mert a szerinte férje poszttraumás sokkot kapott, miután tavaly októberben elgázolt valakit vonattal. Az áldozat nem élte túl a szerencsétlenséget, a masiniszta pedig képtelen volt feldolgozni a történteket.

A lajstromból többek között az is kiderült, hogy a mozdonyvezető nem kísérelte meg korábban eldobni magától az életét, felesége azonban már akkor úgy érezte: az eltűnés mögött esetleg öngyilkossági szándék állhat.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az elmúlt napokban valóban az eltűnt nagykanizsai férfi holttestét találták meg. Az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

atv.hu

További belföldi híreink