Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-29 18:14:00

Horváth Csaba visszaszólt Puzsérnak

Vonja vissza az MSZP Horváth Csaba főpolgármesteri-jelölését. Ezt kéri nyílt levélben Puzsér Róbert. Szerinte a szocialista jelölt megsértette a megállapodásukat, amikor arról beszélt, hogy nem lesz szükség második fordulóra. Horváth Csaba annyit üzent vissza Puzsér Róbertnek: trollokkal nem foglalkozik. A szocialista politikus a tegnapi Egyenes Beszédben éles vitába keveredett Karácsony Gergellyel is.

Horváth Csaba visszaszólt Puzsérnak

Pecsét, személyi igazolvány és már lehet is ikszelni, ki legyen a baloldali főpolgármester jelölt. A Nyugati téri standnál sorban álltak az emberek, hogy erről szavazhassanak.

A pártok célja ugyan közös, az út azonban rögös. Most éppen Puzsér Róbert kampányfőnöke szólított fel Horváth Csaba visszaléptetésére, mert a szocialisták jelöltje azt nyilatkozta néhány napja Puzsérról, hogy ő egy troll, nem lesz érdemi támogatottsága, ezért szerinte nem is lesz második forduló az előválasztáson. Később némiképp módosított az álláspontján.

„Ha az a kérdés, hogy lehet-e több forduló, tőlem akár lehet négy is, mert egy a lényeg, hogy Tarlóssal szemben októberben csak egy ma ellenzékinek mondott jelöltnek szabad állni"– mondta Horváth.

Puzsérék nyílt levele szerint viszont az eredeti kijelentés pont az az arrogancia, amely eddig is ellehetetlenítette a hatékony ellenzéki együttműködést Orbán rendszerével szemben, ráadásul ezzel fel is rúgták a decemberi megállapodásukat.

Horváth Csaba nyilatkozata után viszont már Puzsér is visszavágott: azt írta Horváth Csabáról, hogy senkiből lett címzetes senki. Az oda-vissza üzengetésben Horváth Csaba ma csak annyit mondott: trollokkal nem foglakozik.

Puzsér kéri Horváth Csaba visszalépését

 

Molnár még 10 ezer szavazóra számít

Ma reggel az ATV Start vendége volt Molnár Zsolt is, aki arról számolt be, hogy az első napon 3 ezer szavazó vett részt az előválasztáson, és úgy gondolja, legalább tízezren fognak részt venni a továbbiakban, még vasárnap délig.

Molnár Zsolt szerint a választók azt szeretnék, ha az önkormányzati választáson egy az egy elleni küzdelem lenne, és közös EP-lista legyen, hiszen a Fidesz 50 százalék körüli támogatottsága megegyezik az összellenzékivel. Az MSZP budapesti elnöke úgy véli, ez kevéssé valószínű. Az önkormányzati választásoknál valószínűbb, az EP-választáson be kellene érni azzal, hogy legyen egy Fidesz-lista, egy Jobbik-LMP lista, és egy baloldali lista, ezt tartja reálisnak.

A részletes beszélgetést itt nézheti meg:

Megkezdődött a baloldali előválasztás Budapesten

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink