Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-24 05:50:00

Pásztor Erzsi: kineveztek az ország alkoholistájának

Éveken keresztül fogalma sem volt Pásztor Erzsinek, a Szomszédok Janka nénijének arról, hogy szinte egy egész mémgyár nőtte ki magát a sorozatban játszott gonosz alkoholista szerepére építve.

A színésznő a teleregényben egy undok, piás asszonyt alakított, a sorozat megszűnése után hosszú évekkel elárasztották az internetet a poharazgató fotója alá írt pikírt megjegyzések.

"Nincs internetem, nem követem ezeket, de múltkor küldött valaki a telefonomra egy fotót, ahol ott ülök, mint Janka, Ivancsics Ilona tölt valamit a poharamba és az van aláírva: Ne sajnáld Jutkám, kánikula van!" - mesélte nevetve Pásztor Erzsi a szerda esti Jakupcsek Pluszban. "Nagyon messze áll a természetemtől a figura, de annyira összenőttem Jankával, hogy még a mai napig sokan azt gondolják, alkoholista vagyok."

A színésznőt legutóbb karácsonykor, a főváros XIII. kerületi díszpolgári címének átvételekor akarta egy rajongója suttyomban megkínálni egy kis tüzes vízzel. A táncelőadás szünetében a büfében megivott egy szódát, ám a kiszolgáló hölgy cinkosan rákacsintott, majd odasúgta neki: az előadás végén nyugodtan menjen oda hozzá, mert mindenféle szeszes itallal meg tudja kínálni.

"Kedves akart lenni és azt gondolta, hogy ott jól beihatok" - summázta a művésznő.

"Két évvel ezelőtt felkértek a budafoki bornapok arcává, amit annak ellenére boldogan elvállaltam, hogy egyáltalán nem iszom" - szögezte le atv.hu-nak mosolyogva Pásztor Erzsi. "Kineveztek az ország alkoholistájának. A Szomszédok után sok-sok évvel egyszer csak ezzel az epizód szereppel én lettem a sorozat legnépszerűbb figurája. Ezeken nagyon jókat kacagok, egyáltalán nem veszem a szívemre."

További belföldi híreink