Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-21 07:43:00

Náci karlendítéssel pózolt a Jobbik elnökének felesége – botrányos videó

Botrányos felvételek szivárogtak ki Sneider Tamás esküvőjéről, ahol volt náci karlendítés, homofób viccelődés és niggerezés is.

Náci karlendítéssel pózolt a Jobbik elnökének felesége – botrányos videó

A két évvel ezelőtti felvételeken – amiket vasárnap a Hír TV hozott nyilvánosságra – Sneider Tamás felesége, a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is a hitleri köszöntéssel pózolt a fotósoknak.


Az első karlendítés után férje nyakában ülve még kétszer megismételte azt.

„Nehéz a hangját utánozni ennek a buz*nak” – egy másik felvételeken pedig az látható, hogy Sneider Tamás és neje remekül szórakozott, amikor a lakodalomban egyik barátjuk egy ismert televíziós műsorvezető állítólagos nemi identitásán viccelődött.

A paródiát előadó vendég, az afrikai származású Fekete Pákót is utánozta, nagy sikert aratva. „Ők voltak még akkor ez a vendégmunkás, te hogyan mondtad? Ez a nigger köcsög” – hangzik el a felvételen.

A vőlegény esküvői ültetési kártyája Sneider keresztneve helyett beceneve volt olvasható. A Jobbik elnöke még szkinhedként kapta a Roy nevet. Sneider az Eger környéki szkinhedmozgalom tagja volt, 1992-ben felfüggesztett szabadságvesztést is kapott egy cigány férfi megverése miatt.

A Hír TV szerint az esküvőn a párt akkori vezérkara is megjelent.

Az ügyben keresni fogjuk a Jobbikot, amint válaszokat kapunk, frissítjük a cikket.

atv.hu

További belföldi híreink