Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-01-20 13:00:00

Itt van Andy Vajna utolsó tévés szereplése

Hosszú betegség után, életének 75. évében, budapesti otthonában hunyt el Andy Vajna, a magyar és a nemzetközi filmipar meghatározó alakja. Legutolsó televíziós interjúját a Jakupcsek Plusz című műsornak adta ősszel.

Tenki Réka színésznő és Szász János rendező mellett többek között a sikeres filmezésről, annak receptjéről, a magyar sikerekről, valamint az amerikai "piacra" való betőrésről is beszélgettek Jakupcsek Gabriellával.

Andy Vajna azt mondta, szerinte nem létezik recept a sikeres filmkészítéshez, mert ha tudná, az egy nagyon érdekes pozícióba emelné. Hozzátette: kormánybiztosként neki az a célja, hogy támogassa és megpróbálja kihozni a legjobbat azokból a rendezőkből, színészekből, producerekből, akik filmeket gyártanak Magyarországon.


Felelevenítette baráti kapcsolatát Arnold Schwarzeneggerrel is, valamint azt a történetet is, amikor Orbán Viktorral ellátogattak az akkor még kaliforniai kormányzó Terminátor irodájába. 

Ma este 21.55-től, a #Bochkor című műsorunk után megismételjük az ATV-n az Andy Vajnával készült utolsó interjút, melyet tavaly ősszel adott a Jakupcsek Pluszban.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink