Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-12-06 17:01:00

„Jó jónak lenni” – megszólalt a fideszes képviselő, aki ajándékcsomagokat osztogatott az óvodákban

Becsó Zsolt puttonyt ragadt és ajándékokat osztott Mikulás napja alkalmából a Nógrád megyei óvodákban. A fideszes képviselő szerint nem politikusi mivoltukból teszik ezt a körutat.

„Jó jónak lenni” – megszólalt a fideszes képviselő, aki ajándékcsomagokat osztogatott az óvodákban
Becsó Zsolt puttonnyal a vállán

Sarokba ültette a Mikulást az óvodában, és saját maga osztogatta az ajándékokat Becsó Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője – erről számolt be több portál is szerda délután. Becsó Facebook-oldalán is megosztotta a képeket, ahogy Lucfalván, Nagybárkányban, Sámsonházán, Mátraverebélyben és Taron is adventi ajándékozást tartottak. Az ATV Híradója megkereste a képviselőt.

„Eléggé meglepődtem, pontosabban nem lepődtem meg az írásokon, amik megjelentek a különböző portálokon” – kezdte Becsó Zsolt az ATV Híradójának.

Mint mondta, 12 éves hagyománya van, hogy az adventi időszakban, december 6-a környékén végiglátogatják a választókerület valamennyi óvodáját. Még az adventi időszakban eljutnak, és szintén ajándékokat visznek a bentlakásos szociális intézetekbe és idősklubokba is.

„Nem a politikusi mivoltunkból tesszük ezt a körutat. Tényleg, ahogy szokták mondani: jó jónak lenni. Örülnek a gyerekek, az idősek. Valahova almát viszünk, valahová játékot. Úgy gondolom ez egy szép tradíció, függetlenül attól, hogy mit gondolnak a médiában, ezt szeretnénk folytatni” – szögezte le.

Szerinte szó sincs arról, hogy leültette volna a sarokba a Mikulást. Pont akkor toppantak be az óvodába, mikor megérkezett a Mikulás. Kijelentette, hogy ennek semmi köze nincs a kampányhoz, ellenzékben is csinálták, és addig fogják ezt folytatni, amíg lesz rá lehetőségük. Úgy véli, ebbe nem kéne politikát látni. Hozzátette: még sok helyre mennek, például a kórház gyerekosztályára.

atv.hu

További belföldi híreink