Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-11-22 05:10:00

Chuck Norris miatt lett hirtelen nagyon sok barátja Tvrtkónak

Amióta kiderült, hogy Chuck Norrissal egy színpadon lép fel Vujity Tvrtko, a műsorvezető barátainak száma megtízszereződött. Legalábbis a telefonálók száma ezt mutatja.

Chuck Norris miatt lett hirtelen nagyon sok barátja Tvrtkónak

"Folyamatosan csipog a telefonom, hirtelen rengeteg embernek eszébe jutok" – mesélte az atv.hu-nak a tévés. "Olyan ismerőseim is felhívtak, akik korábban nem érdeklődtek a hogylétem felől. A hogy vannak a gyerekek rész után sokan azt kérdezik: be tudom-e vinni őket Chuck Norrishoz" – mosolygott az ATV műsorvezetője.

Az amerikai filmsztár ugyanis a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége.


A rendezvény házigazdája pedig Vujity Tvrtko lesz.

"A színészt nemcsak azért hívtuk meg, hogy egy ismert embert találjunk a Baptista Szeretetszolgálat szombati rendezvényéhez, hanem azért, mert ő maga baptista vallású" – árulta el Tvrtko.

"Szupermodell feleségével érkezik és néhány napot eltöltenek Budapesten. Jó lenne, ha az összes ajándékkal teli cipősdobozt ő csomagolná be, de azért biztos hogy hagy néhányat majd nekünk is. Annyi már biztos: egy rúgással elintézte, hogy ezer forintért is lehet jegyet venni a szombati rendezvényre" – kacsintott a tévés.

A műsorvezető mindenkit arra buzdít, hogy pakoljon tele egy cipősdobozt gyerekjátékokkal, amit rászorulók kapnak meg. Idén már határon túl, Szlovákiában is lesz cipősdoboz akció.

Ajánlom

További belföldi híreink