Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-10-11 11:26:00

Újabb részletek a Dunában talált roncsról és az emberi maradványokról

Lakossági bejelentésre érkeztek ki a helyszínre a katasztrófavédelem búvárai, miután lemerültek, akkor fedezték fel a csontokat az elsüllyedt autóroncsban.

Újabb részletek a Dunában talált roncsról és az emberi maradványokról
Fotó: MTI

Autóroncsot és emberi maradványokat emeltek ki a Dunából búvárok és rendőrök szerdán Dunakeszinél. A közösségi médiába feltöltött fotók alapján a roncs már évek óta a víz alatt lehetett. Meg nem erősített információk szerint 6 évvel ezelőtt lopták el az autót, amelyet a rendszáma alapján azonosítottak. Szemtanúk beszámolója szerint a kocsiban emberi csontokat találtak, de azt egyelőre nem tudni, kiknek a földi maradványaira bukkanhattak. A rendőrséget a helyi csónaktulajdonosok értesítették, miután észrevették a vízben az autót. A hírről Rónai Sándor pest megyei DK-s önkormányzati képviselő tájékoztatta az ATV-t.

fotó: mtiFotó: MTI

Az Index információi szerint a roncsot egy környékbeli lakos fedezte fel a Dunában, ő tett bejelentést a rendőrségnek. A katasztrófavédelem búvárai  lemerültek, és emberi csontokat fedeztek fel az autóroncsban. Ezután emelték ki a kocsit a víz alól. A roncs már évek óta a vízben lehetett.

András Tamás rendőr alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Indexnek megerősítette, hogy emberi maradványokat, csontokat találtak a roncsban. Bűncselekményre utaló körülmény eddig nem merült fel, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. A roncsot és az emberi maradványokat szakértők vizsgálják.  

atv.hu

További belföldi híreink