Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-27 12:13:00

Ismét balesetet szenvedett Rékasi Károly

A színész kedd este ütközött a belvárosban, a Blikk információi szerint nem ő volt a hibás, és ép bőrrel megúszta a balesetet.

Ismét balesetet szenvedett Rékasi Károly
Fotó: Facebook

Három éve szenvedett súlyos motorbalesetet a színész. Most autóval karambolozott a budapesti Dohány utca és Izabella utca kereszteződésében, de nem ő volt a hibás: elé kanyarodott egy autó, aki nem tartotta be a kötelező elsőbbségadást.

A hír igaz, valóban belém jöttek. Araszoltam hazafelé, nem sokkal korábban a fiammal, Zsigmonddal és a párjával találkoztam, odaadták a születésnapi ajándékomat, ott volt a mellettem lévő ülésen, meseszerű volt minden. Egyszer csak, amikor balra néztem, láttam, hogy jön felém egy autó. Megkíséreltem elkerülni az ütközést, ezért nem lett nagyobb baj. A másik autó vezetője nem adta meg az elsőbbséget, pedig erre tábla is kötelezte – emlékezett vissza a színész a lapnak.

A karambolban vétkes férfi még a helyszínen elismerte a felelősségét. Állítása szerint a mögötte haladó autók folyamatos dudálása miatt hajtott be figyelmetlenül a kereszteződésbe.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink