Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-24 05:10:00

Ismert zenekar lopta meg Geszti Pétert

Csúnyán lenyúlták Geszti Péterék egyik dalát, mire a zenész büntetőpert akart indítani. Végül valószínűleg pont neki köszönhetően nem kerültek hűvösre.

"Egy ismert zenekar engedélyt kért egy dal felhasználására, amit nem adtunk meg" – mesélte a régebbi történetet az atv.hu-nak Geszti, aki az ATV #Bochkor című műsorában is beszélt erről vasárnap.


"Egy jó pár évre rá mégiscsak felhasználták az egészet. Ezt eléggé zokon vettem, mert szerintem nem volt tisztességes. Dés Laci barátommal úgy döntöttünk, hogy pert indítunk,

de kifejezetten nem polgári pert, hanem büntetőt, mert ezzel nem pénzt akartunk keresni, hanem úgy éreztük, hogy igazságtalanság történt és jogsérelem ért minket" – folytatta.

Mielőtt beadták volna a keresetet figyelmeztette őket az ügyvédjük: jól gondolják meg, mert a várható média balhé miatt még ők jöhetnek ki rosszul a történetből.

"A sajtóból kiderült, hogy más hasonló ügyben már elmeszelték őket" – magyarázta. "Az ügyvéd elmondta, hogy ha lesz még elvesztett perük, akkor a büntetési tételek fokozódása miatt börtönbe is kerülhetnek, ha elveszítik az általunk indított pert. Azért állítottuk végül le az ügyet, mert nem akartuk, hogy a sajtóban az jelenjen meg: miattunk kerültek börtönbe zenészek" – tette hozzá.

Geszti Péter úgy véli, óriási felhajtás és sárdobálás lett volna, úgyhogy ennyit nem ért az egész. Végül – talán nekik is köszönhetően – nem kerültek hűvösre a zenésztársak. "Sokadszor csinálták, mi pedig csak egy határt akartunk húzni, és azt üzenni ezzel: srácok! Ne toljátok el a biciklinket, mert az a miénk" – szögezte le.

További belföldi híreink