Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-21 09:03:00

Megszólalt Curtis - ezt üzeni Majkának

Először árulta el a rapper, hogyan is érzi magát a botrányos szakítás után: Curtis eljutott arra a pontra, hogy már egyáltalán nincs szüksége zenésztársára, Majkára.

Megszólalt Curtis - ezt üzeni Majkának

Curtis a Borsnak kommentálta a kedden közzétett Facebook posztját, amiben közölte: amíg él, soha nem bocsát meg:

„Eddig soha nem szólaltam meg az ügyben, nem véletlenül. Én próbálok úriember maradni!” – kezdte a lapnak a rapper, aki szerint nem igazságos, ahogyan Majka az igazát próbálja bizonygatni.

„Sohasem érdekelt, hogy kit mit mond és gondol, de az, hogy Majka ilyen em¬bernek állít be, totális nagy csalódás, mert nem ilyen vagyok! Míg élek, nem fogok neki megbocsátani! Nekem tiszta a lelkiismeretem. Hát az övé?” – vetette fel a kérdést Curtis, aki inkább tettekkel szeretné igazát bizonyítani.

„Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy bebizonyítsam annak az ellenkezőjét, amit a „barátom” állít rólam. Aki ugyanis egy drogfüggő, kezelhetetlen kokós, nem tud végigvinni egy élő műsort. Ezt garantálom!” – jelentette ki Curtis.

Az utóbbi hetekben hatalmas port kavart a hír, miszerint Majka és Curtis ezentúl külön utakon folytatják. Azt, hogy Curtis – polgári nevén Széki Attila – drogproblémái miatt többé nem dolgoznak együtt, Majoros Péter a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon mondta el a közönségnek, véleményét pedig hosszasan fejtegette az Indexnek adott interjújában.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink