Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-13 12:51:00

Itt a bejelentés: vasárnap közösen tüntet az MSZP, a DK és a Párbeszéd

Vasárnap közösen tüntet az európai Magyarországért a Sargentini-jelentést megszavazó összes ellenzéki párt; az MSZP, a DK és a Párbeszéd. Meg fogjuk mutatni, hogy Magyarország sokkal több Orbán Viktornál és hogy nem lehet semmibe venni európai értékeinket, jogainkat, szabadságunkat - írja közleményében a DK.

A három párt szeptember 16-án, most vasárnap 16 órától demonstrál a budai Bem téren.
A tüntetésen beszédet mond az MSZP, a DK és a Párbeszéd elnöke is - áll a közleményben. A DK elnöke délelőtt jelentette be, hogy 15:00-kor lesz a tüntetés:

Azért jöttem, hogy bejelentsem, hogy a DK vasárnapra tüntetést szervez - mondta az ATV Egyenes Beszéd Kontrában Gréczy Zsolt. A DK országgyűlési képviselő hozzátette: azt nem lehet várni az Európai Uniótól, hogy „megbukjon Orbán Viktor”, ennek érdekében Magyarországon kell tenni. 

 

 

Szerdán Ujhelyi István Strasbourgból jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy vasárnap délután 5 óra körüli időpontra az MSZP tüntetést szervez a kormány ellen, melyre várják az ellenzéki pártokat. A szocialista EP-képviselő úgy véli, elég súlyos időszak előtt állunk, ugyanis a „tekintélyét vesztett és megvert” magyar kormánynak, minisztereknek rövidesen tárgyalóasztalhoz kell ülni, hogy kiderüljön, az unió következő költségvetéséből miként részesedünk majd.

 

 

atv.hu

További belföldi híreink