Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-09-12 19:51:00

Bejelentették: tüntetés lesz Orbánék ellen vasárnap

Ujhelyi István Strasbourgból jelentette be az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy vasárnap délután 5 óra körüli időpontra az MSZP tüntetést szervez a kormány ellen, melyre várják az ellenzéki pártokat.

Az MSZP EP-képviselője a műsorban arról beszélt, hogy egy normális demokráciában ilyen szavazás után, ami ma volt a kormány tevékenységéről az Európai Parlamentben, le kellene mondania Orbán Viktoréknak, ehhez képest szerinte a kormányzat reakció alapján úgy tűnik, rálépnek a gázra és változtatás nélkül „száguldanak tovább a szakadék felé”.

 

Ujhelyi István úgy véli, elég súlyos időszak előtt állunk, ugyanis a „tekintélyét vesztett és megvert” magyar kormánynak, minisztereknek rövidesen tárgyalóasztalhoz kell ülni, hogy kiderüljön, az unió következő költségvetéséből miként részesedünk majd.

Az EP-képviselő végül bejelentette, hogy

közvetlen reakciójuk a történtekre egy tüntetés szervezése lesz, 

melynek részleteit holnap fogja bejelenteni Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke. Annyit elárult a szocialista politikus, hogy vasárnap délután 5 óra körülre tervezik a demonstrációt és várják rá az ellenzéki pártokat.

atv.hu

További belföldi híreink