Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-08-14 20:22:00

Dömsödi: Nem törődtem bele, vissza fogom szerezni a várost

Az állásnélkülivé vált egykori tévés már bejelentkezett a munkaügyi hivatalba, úgy tűnik, egy ideig segélyből fog élni. Szerinte egy bugylibicskával szállt szembe a nehéztüzérséggel, de nem adja fel: újraindul Pásztó polgármesteri székéért.

Alig több mint száz szavazattal maradt alul Dömsödi Gábor a vasárnapi időközi önkormányzati választáson, Pásztón. A regnáló polgármester hétfőn csalódottan nyilatkozott az ATV-nek: „nem fogadom el az eredményt, mert nem tudom elfogadni azt, hogy valaki, aki azt se tudja, hogy mire vállalkozik, lesz a város polgármestere, és tönkretesz mindent, amit sikerült elérni, évek alatt. Ezt elfogadni nem lehet, én beletörődöm” – fogalmazott.

„Nem törődtem bele, megyünk tovább”

– javította ki saját magát el Dömsdi Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, és elárulta: úja fog indulni Pásztó polgármesteri székéért. Hozzátette: három napja még nem így gondolta, mert azt érezte, hogy belerokkan az ügybe, de fontosabbnak tartja, hogy az ország rokkan bele a rendszerbe.

Dömsödi Gábor a műsorban, Rónai Egon vendégeként elmondta, hogy egy fizetett fideszes aktivistahálózat ellepte a várost, és folyamatosan mocskolta. „Egy tankokkal és nehéztüzérséggel álltam szembe egy bugylibicskával” – fogalmazott, és elmondta: korábban az LMP-s Schmuck Erzsébet pártja támogatásáról bíztatta, de ebből nem lett semmi.

„Inkább ne beszéljünk róla, mert nem tudok jót mondani” – kérte a műsorvezetőt.

Elmondta, hogy tegnaptól munkanélküli, ezért bejelentkezett a munkaügyi hivatalba, így három hónapig 160 ezer forintos segélyt fog kapni. Hangsúlyozta: sem pénze, sem más eszköze nem lesz a felkészülés alatt, de a történelemből azt tanulta, hogy mindig azok nyernek, akik a hazájukat védik. A polgármesterségére – megfogalmazása szerint – borzasztóan büszke, szerinte egy európai, fejlődő pályára állította a települést, 70 százalékkal növekedett például az adóbevétel.

„Vissza fogom szerezni a várost”

– szögezte le Dömsödi Gábor a műsorban, aki azt mondja: nem fogja hagyni, hogy utódja levigye Pásztót arról a pályáról, amire ráállította.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink