Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-08-13 19:06:00

Értetlenül áll az Ürömön történtek előtt a Kétfarkú Kutya Párt

Rendőri intézkedés nélkül tudott megépíteni egy buszmegállót Ürömön a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. A párt passzivistái értetlenül álltak a történtek előtt, így lassabban is haladt a buszmegálló vázának felállítása. Az elmúlt napokban Felcsúton és Rákosrendezőn is kivonult a rendőrség, amikor a Kutyapárt buszmegállót és bicikliutat épített, valamint kátyúkat tömtek be.

A Kétfarkú Kutya Párt Mikulása szerint egyelőre leginkább testedzésre alkalmas az új ürömi buszmegálló, amelyet a hétvégén építettek fel a párt passzivistái.

„Megszakítottam a nyaralásomat is, hogy a körmükre nézzek, hát még nincs tető, nincs itt a pad, tehát tarthatatlan, de hát nehézségekbe ütköztünk az építkezés közben” – mondta Híradónknak a Mikulás, mégpedig abba a „nehézségbe”, hogy rendőri intézkedés nélkül tudták megépíteni a buszmegállót.

A párt valószínűleg Felcsúton is azt gondolta: az ott élőknek kedveznek a buszmegálló építésével. Tévedtek. Ott az ácsoláskor hamar megjelentek a rendőrök. Ugyanígy járt a Kutyapárt akkor is, amikor kátyúkat tömtek be a napokban – szintén Felcsúton. A rákosrendezői bicikliút építésekor is közbe lépett a hatóság, az ürömi eset előtt így most értetlenül áll a Kétfarkúak helyi jelöltje.

Megkérdeztük a rendőrségtől, hogy Ürömön miért nem intézkedtek a Kétfarkúak ellen. Rövid válaszukban csupán annyit közöltek: nem érkezett hozzájuk bejelentés.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink