Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-19 10:31:00

Áttétet találtak a magyar színésznő tüdején, meglepő döntést hozott

Áttétet találtak a tüdején, ezért ismét megműtötték Tallós Ritát, viszont hozott egy nagy döntést a színésznő.

Áttétet találtak a magyar színésznő tüdején, meglepő döntést hozott
Fotó: life.hu

Tallós Ritánál 6 éve diagnosztizáltak melldaganatot, a műtétet hat kemoterápiás és harminc sugárkezelés követte. Majd három év rendszeres kontroll után egy 9 milliméteres foltot találtak a jobb oldali tüdőlebenyén, erről a Hot!-nak mesélt a színésznő. 

„A férjem rám bízta a döntést, én pedig vállaltam, hogy kivegyék az egyik tüdőlebenyem, hiszen élni akartam. Emlékszem, amikor a melldaganatot közölték velem, pánikba estem, de most a családom is végig nyugodt maradt, és a szeretteim viselkedése rám is hatott” – idézi a Hot!-nak adott interjút a Blikk.

„Kiterítve feküdtem, mindenhonnan csövek lógtak ki belőlem: eggyel a vérnyomásomat ellenőrizték, egy az oxigént adagolta, volt egy katéterem, egy másikat pedig a tüdőmből vezettek ki egy szívóberendezéshez kötve, ami három percenként bekapcsolt” – emlékezett vissza Tallós Rita.

Bár a mai napig foglalkoztatja a halál gondolata, úgy döntött, nem megy többé kontrollra, leszámítva a nőgyógyászati szűréseket. Tallós Rita tisztában van vele, hogy ez nem egy jó döntés, és arra kér mindenkit, hogy ne kövesse a példáját.

atv.hu

További belföldi híreink