Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-12 16:35:00

MSZP: a Fidesz megalázta a magyar dolgozókat

Az MSZP szerint nincs olyan ok, vagy indok, ami megengedheti azt, ami ma a Parlament falai között megtörtént.

MSZP: a Fidesz megalázta a magyar dolgozókat

Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága mai ülésének első napirendi pontjaként tárgyalta az MSZP azon javaslatát, ami változatlan formában továbbra is biztosítaná a munkavállalók juttatásaként a teljes cafeteriát.
 
A téma kapcsán a bizottság ülésére a párt meghívta a legnagyobb munkavállalói érdekképviselet, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnökét. A munkavállalók – és így az adót fizetők jelentős részének – képviseletét ellátó Kordás László, a fideszes bizottsági tagok elutasító döntése miatt, nem szólhatott hozzá a dolgozó emberek ügyéhez.
 
Az MSZP közleményben reagált a történtekre, melyben azt írták: "Gyalázat, hogy ma a magyar Parlamentet bérükből fenntartó dolgozók, a fideszes képviselők fizetését összeadó magyar adófizetők képviselőjébe belefojtják a szót akkor, amikor a munkavállalók érdekében, szakmai javaslatot kíván tenni".
 
Hozzátették: nemcsak Kordás Lászlótól, hanem több millió magyar munkavállalótól vonta meg a szót a Fidesz, ma nemcsak az MSZP javaslatát söpörte le az asztalról a NER, hanem a dolgozó embereket alázta porig.

atv.hu

További belföldi híreink