Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-07-12 10:33:00

Fotó: érdekes képet posztolt Orbán magáról és Trumpról

Az eredeti verzión kicsit többen vannak, a miniszterelnök Facebook-oldalára került képen már csak ketten látszanak.

Most már talán nem akkora kérdés, mi lesz Orbán Viktor végső üzenete. Mint korábban írtuk, a miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán az iskolákban megszokott VAKÁCIÓ-s visszaszámlálással várja a szabadságát.

Orbán Viktor csütörtökön Angela Merkel német kancellárral találkozott Berlinben és másnap jelent meg egy poszt a közösségi oldalán, ahol a VAKÁCIÓ Ó betűje került fel a képre. Szombaton újabb „I” betűvel bővült a miniszterelnöki poszt: miután Orbán Szófiában kétoldalú megbeszélést folytatott Li Ko-csiang kínai kormányfővel, elkészült a protokokoll-fotó is. Kedden pedig a „C” betű került rá a montázsra, miután a miniszterelnök részt vett Erdogan török elnök beiktatásán.

A miniszterelnök csütörtökön folytatta a sort: már az ÁCIÓ-nál járunk, viszont a kép az eddigieknél is érdekesebb. Orbán a szerdán Brüsszelben tartott NATO-csúcson készült képet rakta ki, viszont kicsit másként. Mutatjuk az eredeti képet:

fotó: mtiFotó: MTI

És itt pedig a miniszterelnök verziója a fotóból:

Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában is szó esett a montázsról. Gulyás Gergely a sok találgatás után elárulta, hogy Donald Trumppal is fog találkozni a miniszterelnök Brüsszelben, valamint utána Moszkvában a világbajnokság döntőjére is elutazik Orbán, ahol külön találkozni fog Putyinnal. Jövő héten pedig hivatalos látogatásra megy Izraelbe. Vélhetően ezek lesznek a hátralévő képek a montázson. A miniszterelnök ezt követően vélhetően elmegy nyaralni.

atv.hu

További belföldi híreink