Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-06-19 08:22:00

VV Fanni-ügy: nyomokra bukkant az FBI

A gyanúsított mobiltelefonjának wifirendszer-adatai segítettek az amerikai ügynököknek.

Portálunk is beszámolt róla, hogy a hazai hatóságok kérésére 80 millió forint fejében az FBI is beszállt a nyomozásba, az ügy felderítésén két amerikai ügynök is dolgozott.

A világ legprofibbjai sem találták meg Fanni holttestét, a gyanúsított mobiljának wifirendszer-adatai a szalkszentmártoni bányatavakhoz vezették őket – írja a Bors. B. László korábban azt állította, Dunavecsénél, nem pedig Szalkszentmártonnál fordult vissza.

„Hét hónap elteltével nem egyszerű pontosan visszaemlékezni, hogy egy út során az ember hol fordult vissza az autóval, de László megmondta a nyomozóknak, hogyha a jelek azt mutatják, akkor az biztosan úgy is volt” – nyilatkozta a portálnak a gyanúsított korábbi védője, dr. Brodmann Péter.

„Rendszeresen járt Dunavecse felé, mert egykor minőség-ellenőrzéssel foglalkozott, egész pontosan hajók szállítmányainak ellenőrzésével, és az volt az érzése, hogy átverték ebben a bizniszben, és ezért 2-3 hetente lejárt megnézni, történik-e rakodás az ottani kikötőben vagy sem” – mesélt a részletekről dr. Brodmann.

A búvárok korábban már felkutatták azt az 5-6 bányatavat a környéken, ami szóba jöhet, de nem találtak semmit.

Az FBI vizsgálódására a rendőrség levitte a gyanúsítottat az említett helyszínekre, és igyekeztek kifaggatni. B. László Fanni eltűnésekor, reggel 7-8 óra körül járt arrafelé, azt egyelőre nem tudni, milyen célból.

atv.hu

További belföldi híreink