Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-05-22 18:15:00

Brutális baleset a 4-es főúton: külföldi busz karambolozott, többen meghaltak

Az áldozatok pontos számát a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem tudta még megmondani, annyi biztos, hogy több halottja van a tragédiának. Sajtóhírek szerint akár hét áldozat is lehet.

Egy külföldi honosságú kisbusz és egy teherautó karambolozott frontálisan a 4-es főút 59-es kilométerénél, Ceglédbercel közelében. A főutat teljes szélességében lezárták.

András Tamás, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az atv.hu-nak elmondta, hogy a balesetet szenvedett kisbusz külföldi honosságú, de azt nem tudni még, hogy az áldozatok milyen nemzetiségűek. A mentési akció még most is folyamatban van - tette hozzá.

Úgy tudjuk, hogy több tűzoltó- és mentőegység is érkezett a helyszínre, a Katasztrófavédelem Pest megyei igazgatóságának szóvivője, Csámpai Attila lapunknak arról számolt be, hogy az ő egységeik a kisbuszt vágták szét, hogy a mentőegységek a beszorult utasokhoz hozzáférhessenek, ezt követően egy tűzoltóautó maradt a helyszínen.

Kerestük a Mentőszolgálat szóvivőjét is az áldozatok pontos számával kapcsolatban, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. 

A román Digi 24 hírtelevízió közlése szerint hét román állampolgár vesztette életét a balesetben.

atv.hu

További belföldi híreink