Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-05-21 18:11:00

Előzetesben a 8 éves sólyi kislány gyilkosa

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a nyolcéves sólyi kislány meggyilkolásával gyanúsított, 16 éves fiút.

Előzetesben a 8 éves sólyi kislány gyilkosa

Az egész országot megrázta a hétvégi borzalmas eset: A kislány péntek este tűnt el, hatalmas rendőri erőkkel keresték. Néhány órával később lett meg két kilométerrel arrébb egy holttest is, a patakon lévő zsilip közelében. Két évvel ezelőtt épp itt találtak egy női holttestre, ez lehet a magyarázat arra, hogy miért kutatta ilyen gyorsan arrafelé a hatóságok. 

A gyanúsított egy 16 éves, hajmáskéri fiú, akit ma a bíróság előzetesbe helyezett. A bíró megállapította, hogy reális a veszélye annak, hogy a gyanúsított megszökne vagy elrejtőzne, illetve a bizonyítást tanúk befolyásolásával megnehezítené, ezért 


a nyomozási bíró egy hónapra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását, amelyet büntetés-végrehajtási intézetben kell végrehajtani. A döntés jogerős.

Puskás István kirendelt védő mindössze annyit mondott, hogy már többször beszélt védencével, a kihallgatásokon és ma is.

"Védem a fiamat és mellette vagyok" - ennyit mondott az anya, amikor sírva kijött a törvényszék épületéből hétfőn délután, aztán elsietett.

atv.hu/Blikk

További belföldi híreink