Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-05-13 11:07:00

Zoom.hu: zsíros szerződést kapott Simicska és Kuna Tibor cége a Szerencsejáték Zrt.-től

A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Hung-Ister Zrt. összesen 2,3, míg Kuna Tibor cégénél, a Trinity Kft.-nél egy 5,5 milliárd forintos megállapodás lépett érvénybe – írja a Zoom.hu.

A Szerencsejáték Zrt. oldalán feltüntetett adatok szerint 2018. január 1-jén a Simicska Lajos érdekeltségében lévő Hung-Ister Zrt.-vel, és a korábbi fidelitasos Kuna Tibor Trinity Communications Kft.-jével is új megállapodás lépett érvénybe.

Előbbi cég esetében valamivel több, mint 2,3 milliárd forintos keretösszegű megállapodásról van szó, míg utóbbinál 5,5 milliárd forint – szintén keretösszeg – került a szerződésbe.

Mindkét vállalkozás esetében egy korábban megkötött megállapodás, idei évre érvényes „lehívásáról” van szó. A Simicska-cég esetében ugyanakkor az összeg két tételből tevődik össze. A Hung-Isternél „a sorsolási műsorok gyártásáról” szól a nagyobb tétel, ami csaknem pontosan 1,9 milliárd forint, míg közel 410 millió forintos megállapodás „a sorsolási műsorokhoz kapcsolódó üzemeltetési költséget” fedezi.

Kuna Tibor vállalkozásának az említett összegért „integrált marketing és kommunikációs faladatokat” kell elvégeznie az idei év során. Az adatokból kiderül, hogy az év elejei időszakban ezen három szerződés volt messze a legnagyobb összegű.

atv.hu

További belföldi híreink