Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-05-03 08:35:00

Így él most a hajléktalanból lett lottómilliomos házaspár

Andraschek László és felesége, Anikó 2013-ban nyertek 636 millió forintot a Skandináv lottón. A Blikk most megnézte, mi van velük.

Az asszony a lapnak elmondta, hogy jól vannak, a férje három éve józan, ezt az évfordulót ünnepelték nemrég. A lánya elvált, az unokák elkerültek Győrből, az ő hiányukat nehezen tudja feldolgozni, mivel azóta sem látta őket. 

Jelenleg a meglévő lakásaik bérleti díjából és a korábban adótartozás miatt bezárt kávézójuk kiadásából élnek. Valószínűleg nem is rosszul, hiszen az öt lakásból már tavaly is 1 millió forint körüli bevétel ütötte a markukat havonta.

Anikó szeretne még repülőre ülni, de azt mondja, a pánikbetegsége egyelőre gátolja ebben. A férjével együtt viszont autóba ülnek majd és a sofőrjük elviszi őket Horvátországba és Erdélybe.

Van két fontos lecke is, amit át akart adni a következő nyerteseknek. Egyrészt nem lehet mindenkin segíteni, másrészt pedig vállalkozni, befektetni érdemes, de olyanba kell fogni, amit az ember szívesen csinál és amihez a nyertes ért, vagy nem kell hozzá sok szakértelem - olvasható a cikkben.

atv.hu/Blikk

További belföldi híreink