Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-23 16:47:00

Károly herceg megszegte a királyi protokollt

Hatalmas ünnepléssel töltötte a hétvégét a királyi család. Az öröm forrása akkor még nem Katalin hercegné és Vilmos herceg újszülött babája volt, hanem Erzsébet királynő 92. születésnapja.

Károly herceg megszegte a királyi protokollt

Ezt a nívós eseményt természetesen kellően meg is ünnepelték, a rendezvényen pedig nem csak a szűk család, hanem az összes előkelőség, a családi barátok is részt vettek. Kijelenthetjük, hogy nagyon megadták a módját az ünneplésnek, hiszen Shawn Mendes, Kylie Minogue, Shaggy, Sting és még sokan mások is felléptek.

Az egész köszöntés nagyon meghatóra sikerült, Harry beszédében elmondta, hogy a királynő tiszteletére létrehozott egy jótékonysági szervezetet, aminek ő lesz az elnöke. Később váratlanul még a formalitásokon is túlléptek és Harry egy ponton pityeregni kezdett, amit természetesen próbált leplezni és nevetgélt menyasszonyával, de a könnyek ott csillogtak a szemében.

Az egészet csak még inkább fokozta, hogy Erzsébet királynő fia, Károly herceg a nyilvánosság előtt szegte meg a királyi protokollt, amikor Anglia királynőjét, anyunak szólította. Ilyenre talán még nem is volt példa, és maga Erzsébet is nagyon meglepődött, szemforgatással próbálta jelezni, hogy azért ezt így nem szabadna, viszont az arcán látni lehet, hogy szabályszegés ide vagy oda, ő is nagyon meghatódott.

További belföldi híreink