Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-17 19:59:00

Mesterséges kómában tartják a vasárnap este elgázolt 4 éves kisfiút

Az ATV Híradójának információi szerint mesterséges kómában tartják a Pécsi Klinikán azt a négyéves kisfiút, akit vasárnap este gázolt el édesanyjával együtt egy autós, aki azután a sérülteket magára hagyva elhajtott a helyszínről. A cserbenhagyó 48 éves nőt néhány óra múlva Zalakomárban elfogták és őrizetbe vették a rendőrök.

A kisgyerek biciklivel, édesanyja gyalogosan indult az útról, amikor még messze járt a Mercedes. Túljutottak az út felén, mikor az autó szinte fékezés nélkül elgázolta őket, majd elhajtott. Mindezt az apa szeme láttára.

A kisfiút életveszélyes koponyasérülésekkel még vasárnap éjjel mentőautóval vitték Pécsre, ott tudták először CT-vel is megvizsgálni, mert a nagykanizsai kórházban a berendezés nem működik. Az ATV Híradója úgy tudja, a fiút mesterséges kómában tartják, szerdán tervezik felébreszteni. Édesanyja a nagykanizsai kórházban van, állapota súlyos. A balesetet a környéken lakók közül többen is hallották.

„Nagy csattanás, meg a szirénázás, mentőket itten, meg a rendőrség volt itten, meg a nagy sikonyálás, ezt tudom, elég életveszélyes itt ez a zebra különben, nincs kivilágítva” – mondta egy helyi férfi Híradónknak.

Az autót egy közeli telep ipari kamerájának felvételei alapján tudták azonosítani, majd később egy benzinkút felvételei alapján a rendszáma is kiderült. A nőt itt, Zalakomárban fogták el. Próbáltuk a helyieket megkérdezni, de senki nem nyilatkozott, mert félnek a családjától. A nőt a rendőrök őrizetbe vették és kihallgatták. Segítségnyújtás elmulasztása miatt akár öt évet is kaphat.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink