Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-04-14 06:02:00

Magyar György köszönetet mondott Vonának és Schiffernek

„Köszönjük a kétharmadot”, mondta az ügyvéd kissé feldúltan.

A Civil a pályán olyan, mint az élet. Fiala János jót derült a meghatározáson, és azt mondta, feljegyzi valahova. A pénteki felvételt mindenesetre megpróbálta úgy vezetni – és sikerrel is járt – hogy ne depresszió áradjon a műsorból, hanem a beszélgetés folyam a választást követően is a valóságról szóljon.

A vendégek, Benyó Rita, a Heti napló riportere, Tétényi Éva építész, Magyar György ügyvéd és Borgula András a Gólem Színház főnöke valójában egyetlen témánál, a Figyelő listáján akadtak ki, a többi bejátszás kisebb-nagyobb vitát, néha nevetést és egy alkalommal nyílt színi tapsot generált. Fiala azért tapsolta meg az adásban Magyar doktort, mert egyetlen kampányrendezvényén sem vett részt, így értelemszerűen meg sem tapsolhatta.

Magyar ugyanakkor az összefogás hiányának tudta be az ellenzék vereségét, ezért nyilvánosan „köszönetet mondott” Vona Gábornak és Schiffer Andrásnak.

A műsorban szóba került a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatója, a „kitűnően megszervezett” választásról nyilatkozó főfelelős, az arab számok „bevezetésére” reagáló járókelők és a bezárt Magyar Nemzet is.

Civil a pályán, Magyarország legnézettebb politikai műsora*
ATV, szombat, 19.00

*Nielsen

További belföldi híreink