Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-03-20 12:52:00

„Geri nem lesz miniszterelnök” – Bayer összerántja a Békemenetet, ha Karácsony nem esküszik fel az Alaptörvényre

A Békemenet egyik szervezője ezt hétfőn jelentette be az ECHO TV egyik műsorában, ahol többek között arról beszélgettek, hogy az MSZP-Párbeszéd kormányfő-jelöltje megválasztása esetén nem esküdne fel az Alaptörvénye.

„Geri nem lesz miniszterelnök” – Bayer összerántja a Békemenetet, ha Karácsony nem esküszik fel az Alaptörvényre

Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mondta el múlt csütörtökön, hogy megválasztása esetén nem esküszik fel az Alaptörvényre. „Ma Magyarországnak olyan Alaptörvénye van, amely nem legitim, amely politikai, erkölcsi értelemben semmis” – fogalmazott az MSZP-Párbeszéd jelöltje.

A téma hétfő este szóba került az ECHO TV Sajtóklub című műsorában. Bayer Zsolt a hódmezővásárhelyi fideszes fiaskó után ugyanitt jelentette be a március 15-i Békemenetet. A műsorvezető – miután pitiáner gazembernek nevezte Karácsonyt – kijelentette:

„Most szólok, ha úgyis imádnak rettegni, hogy ők mindig fenyegetve vannak. Itt most rögzítsünk valamit. Ha – Isten ne adja – úgy alakulna, hogy Karácsony Geri lenne a miniszterelnök-jelölt az április 8-ai választást követően, és nem tesz esküt az Alaptörvényre, semmi gond gyerekek. Akkor a Békementet összerántjuk, az odamegyünk a Parlament köré. Jó? Azt meglátjuk, mi lesz. Nézzük egymást, jó? De, hogy Geri nem lesz miniszterelnök, azt megígérem” – fogalmazott Bayer a műsorban. 

atv.hu

További belföldi híreink