Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-03-13 10:24:00

Kósa az ATV-nek: kamu, szélhámosság

Négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró felett rendelkezhetett Kósa Lajos egy, a sajtó birtokába jutott hiteles közjegyzői okirat szerint. Az ATV Híradója sajtótájékoztatón faggatta a minisztert, aki hosszasan válaszolt az újságírói kérdésekre. Kósa elmondta, hogy egy munkatársának a hölgy ismerőse jelentkezett, hogy hatalmas összeget örökölt Németországból. Neki azt tanácsolta, hogy tegye magyar állampapírba, hozza Magyarországra és fektesse be.

A hihetetlen összegre vonatkozó kérdésekre Kósa a következő válaszokat adta:

„Ez egy igazi szélhámosság, kamutörténet, soha senkinek nem vettem semmilyen állampapírt, és soha senkitől semmilyen ilyen pénzt nem fogadtam el.”


„Egy munkatársamnak az ismerőse jelentkezett, hogy van egy hölgy, aki hihetetlen összeget örökölt Németországból, és hogy mit csináljon vele, mondta, hogy tegye magyar állampapírba, meg hozza Magyarországra és fektesse be. De semmi közöm hozzá!”

„Az egész egy szélhámosság, semmi nem igaz belőle.”

„Ez a történet úgy néz ki, hogy sokkal korábban megkeresett ez a hölgy az ügyvédjével, hogy ő egy ilyen óriási örökségnek a birtokába jutott. Én mindig mondtam, ha valóban jut, akkor tegye ezt magyar állampapírba, és valósítson meg Magyarország számára jó beruházásokat, főleg Kelet-Magyarországon.”

„Ha valaki azt mondja, hogy örökölt egy hihetetlen olajmezőt, akkor azt fogom neki javasolni, hogy használja a nemzet javára.”

Frissítés: 

Kósa Lajos Facebook-videójában magyarázza az ügyet:

 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink