Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-02-26 12:24:00

Németh Szilárd a választási vereségről: "Mi lesz, elfenekelnek valakit?"

A Fidesz alelnöke a Jedlik Ányos Gimnázium fejlesztésével összefüggésben tartott sajtótájékoztatót, amikor kitért arra is, hogy milyen országos tanulság szűrhető le a Fidesz számára a hódmezővásárhelyi választási vereségből.

Amint arról beszámoltunk, fölényes győzelmet aratott az ellenzéki pártok által támogatott független jelölt a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson. Márki-Zay Péter a szavazatok 57,49 század százalékát szerezte meg, míg a Fidesz jelöltje, Hegedűs Zoltán a voksok 41,63 század százalékát kapta.

Németh Szilárdot az ATV munkatársa kérdezte a hétfői sajtótájékoztatón arról, hogy milyen országos következtetéseket vonnak le a vereségről, és számíthat-e a helyi Fidesz valamilyen retorzióra.

Mint fogalmazott, a polgármestereknek figyelniük kell a helyiekre, és a helyiek döntését tiszteletben kell tartani. Ugyanakkor mindkét győztesnek - a hódmezővásárhelyinek és a kiskunhalasinak is - gratulált. Hozzátette: az emberek döntését tiszteletben kell tartani, és erre mindig figyelt a Fidesz - jelentette ki. Megjegyezte: nagyon drukkol a hódmezővásárhelyieknek, hogy "a döntésük sikeres legyen".

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink