Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-02-10 10:01:00

Bántotta gyerekei anyját Juhász Péter? Az Együtt elnöke mindent cáfol

Bántalmazta Juhász Péter volt élettársát – erről ír a Bors. Az Együtt elnöke állítja, ebből egy szó sem igaz.

Bántotta gyerekei anyját Juhász Péter? Az Együtt elnöke mindent cáfol

Tettlegesen bántalmazta és napokra egy lakásba zárta egykori élettársát, három nagyobb gyermeke édesanyját Juhász Péter, az Együtt elnöke – írja a Bors, egy II.-III. kerületi bíróságon lévő peranyagra hivatkozva.

A portál azt írja, Juhászék kapcsolata végérvényesen megromlott, ezt az Együtt elnöke Facebook-oldalán is bejelentette, ezért elköltözött három gyerekétől és azok édesanyjától.

A Bors a bíróságra becsatolt iratok alapján arról ír, mikor 2016 karácsonyakor hazalátogatott Juhász volt élettársa a három gyerekkel, az Együtt politikusa napokra bezárta volt élettársát a lakásba, nyugtatókkal begyógyszerezte, és megverte, mikor nem tudott elszámolni az idejével.

Juhász Péter Facebook oldalán reagált a vádakra, mint írja: egy szó sem igaz abból, hogy megverte volna volt élettársát.

A valóság az, hogy volt élettársam a gyerekeim elhelyezésével és láthatásával kapcsolatban pert indított ellenem, próbál elidegeníteni a gyerekeimtől. Nem vagyok bántalmazó, nem igazak a lejárató cikkben felhozott állítások. Egy személyes jogvitából csinálnak most politikai célú lejáratást ellenem, és vádolnak közben hazugságokkal – áll a posztban.

Az Együtt elnöke azt írja, volt élettársa ügyvédeivel való első találkozás alkalmával „baráti tanácsot” kapott, hogy jó lenne, ha minél hamarabb lemondani a gyerekeiről. Arról ír, jelezték neki, hogy kiszivároghatnak mindenféle információk.

Juhász, mint eddig többször is, most is pert indít a rágalmak miatt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink