Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-26 08:02:00

Harangozó reagált Soros vádjaira

Harangozó Tamás szerint Soros Györgynek nem az volt a célja, hogy szétverje az ellenzéket.

Harangozó Tamás szerint nem kifejezetten az MSZP-ről, hanem a szociáldemokrata pártról és a feltörekvő kispártokról beszélt csütörtöki beszédében Soros György – mondta az ATV Start című műsorában az MSZP-s politikus. A szocialisták országgyűlési képviselője úgy véli, valamit jól csinálnak, ha a Fidesz szerint Soros, az üzletember szerint pedig a kormánypárt vette meg őket. Arra a kérdésre, hogy az MSZP vezérkarán kívül ki mást érthetett Soros György megvásárolt szociáldemokrata vezetők alatt, Harangozó Tamás kitérő választ adott.

Harangozó kiemelte, hogy az üzletember az összefogást hiányolta. „Melyik az a párt, amelyik egy éve éjjel-nappal könyörög azért, hogy közös miniszterelnök-jelölt, közös lista, közös 106 jelölt legyen?” – tette fel a kérdést a szocialista politikus. „Az MSZP-t azzal vádolni, hogy nem hozott áldozatot azért, hogy az összefogás létrejöjjön, az igaztalan” – mondta Harangozó.

A szocialista képviselő úgy véli, Soros Györgynek nem az volt a célja, hogy szétverje az ellenzéket a választások előtt.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, Soros György a davosi Világgazdasági Fórumon tartott beszédében arról szólt, hogy Orbán megvásárolta az MSZP vezetőit és a feltörekvő kispártokban is megvannak a kémei, így pedig borzasztóan nehéz összefogniuk és elérni a megválasztáshoz szükséges szavazatszámot.

Soros György Magyarországgal kapcsolatban arról beszélt, hogy Orbán az ő démonizálására alapozza a kampányát, ez pedig jól látszott a róla szóló nemzeti konzultáció esetében is.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink