Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-11 19:37:00

Bangóné kamerák előtt szállt bele Juhász Péterbe – videó

A szocialista politikusból Juhász Péter egy mai Facebook-posztja váltott ki heves indulatokat. Bangóné szerint az Együtt elnöke olyan, mint egy rossz óvodás.

Mint ismert, nagy vihart kavart az ellenzéki oldalon, hogy az MSZP el akarja indítani Csepelen Bangóné Borbély Ildikót a fideszes Németh Szilárddal szemben. Abban a körzetben, ahol az Együtt képviselője, Szabó Szabolcs megverte a rezsibiztost.

„Ha én tudom leváltani Németh Szilárdot, el fogok indulni” – ezt már maga Bangóné Borbély Ildikó mondta A nap híre című műsorban, csütörtök este az ATV-n. A szocialista politikus kemény szavakkal illette a műsorban Juhász Pétert, aki egy mai Facebook-posztjában úgy fogalmazott Molnár Gyuláról:

„Nem hajlandó elősegíteni azt a helyzetet, hogy mindenhol a legesélyesebb egyetlen ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesszel kihívóként. Ezt történelmi bűnnek tartom”.

Bangóné szerint Juhász Péter úgy viselkedik, mint az a rossz gyerek az óvodában, aki mindenkibe belerúg, meghúzza a kislányok haját, lerombolja a kockavárakat.


„Igazi vásott rossz gyerek. Majd amikor a közösség összeáll és kiközösíti, akkor még ő van megsértődve, és megy az óvónéniknek hazugságokkal teletömni a fejét. A Juhász Péter most ezt csinálja” – fogalmazott a képviselő.

Azt is hozzátette: szeretné, ha Juhász befejezné amit csinál, és a választásokra koncentrálna. „Egy hároméves gyerektől ez sokszor még jópofa is, egy felnőtt embertől már nem” – hangsúlyozta.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink