Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2018-01-06 05:10:00

Mi történt? Adás közben állt fel az ATV műsorvezetője

Fiala János azt mondta a Civil a pályán felvételén: nem ért a témához, beszéljék meg nélküle a vendégek.

Benyó Rita, a Heti Napló riportere, Borgula András rendező, Kukorelly Endre, író, költő és Szakonyi Péter újságíró beszélgettek az év legfontosabb eseményeiről az ATV Civil a pályán című műsorának évadzáró adásában, melyet szombaton ismétel az ATV.

A nyolc tervezett téma közül egy kimaradt, mert a Weinstein-féle szexuális zaklatások, majd az azt követő botránysorozat elvitte az időt, az asztaltársaság tagjai képtelenek voltak abbahagyni az időnként asztalcsapkodásig erősödő vitát.

Fiala János műsorvezető azonban ezt követően is képes volt fokozni a hangulatot, amikor a Budapest-Belgrád vasútépítés kapcsán bejelentette, hogy nem ért a témához, majd kisétált a stúdióból, mondván, vitázzanak nélküle a többiek. 

A szerkesztő az alábbi témák mentén vette végig az idei évet: Nolimpia; Tüntetések a CEU mellett; Gyermekek tömege éhezik; Storck távozott; Weinstein és társai; Kínaiak pénzelik a Belgrád-Budapest vasutat; Simicska nyíltan a Jobbik mögé állt.  

A műsort a „sírjunk vagy nevessünk?” életérzés uralta, de voltak részek, például a gyermekéhezés, amikor Kukorelly szinte kiabált tehetetlen dühében.

Civil a Pályán, ATV, szombat 19.15

További belföldi híreink