Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-22 10:39:00

"Tvrtko egy senki" - Íme, a műsorvezető válasza a Viszkisnek

Kedden a Viszkis című film bemutatása kapcsán volt az ATV Start+ című műsor vendége Ambrus Attila és Szalay Bence, aki őt alakította a mozivásznon. Kisebb vita alakult ki a műsorban, amikor Tvrtko az imidzse kialakulásáról kérdezte az egykori bankrablót.

„Az én szememben Vujity Tvrtko egy hiteltelen senki. Nem adok egy évet és az ATV-ből is kiteszik, ahogy Amerikából is hazatántorgott” - fakadt ki a Bors riportjában Ambrus, és hozzátette, Vujity Tvrtko már akkor becsmérelte, amikor börtönbüntetését töltötte.

Tvrtko a Facebook oldalán válaszolt Ambrus Attilának: 

„Nos, én semmilyen módon nem szeretnék belemenni semmiféle személyeskedésbe, pláne sárdobálásba. Kérdések voltak, amikre válaszokat vártam, s kaptam olyanokat, amilyeneket kaptam. Hiszem, hogy felvetéseim nem csak engem érdekeltek. A filmpromóción kívül kérdeztem volna arról is, hogy fegyveres rablásainak egykori elszenvedői szerinte beülnek-e majd a moziba, meg arról is, hogy hogyan találta fel magát tanácsadói szerepben, ám a fentiek elvitték a stúdióidőt” – írja a műsorvezető.

Mint írja, ez az egész mostani “ügy” sok pénzzel és a 2011-es javaslatával, annak szándékával áll szoros összefüggésben, amikor is -egy erőszakos bűnöző interjú-honoráriumra irányuló igénye után- a törvényalkotók foglalkoztak a felvetésével. Akkor azt indítványozta feléjük, hogy egy bűnöző ne kaphasson pénzt a bűncselekményével kapcsolatos interjúiért, könyvéért, szerepléséért. „Tettem ezt annak idején azért, mert volt olyan hozzátartozó, aki szinte beleőrült a tudatba, hogy miközben valakik kárvallottjai, áldozatai, elszenvedői egy bűncselekménynek, addig maga a bűnelkövető még profitál is az általa elkövetett bűncselekményből” – teszi hozzá Tvrtko. A műsorvezető hangsúlyozza, hogy a javaslata nem Ambrus miatt született, ugyanakkor ő is érintettje lett.

"Ambrus Attila személyével szemben mostani nyilatkozatai ellenére sem vezérel semmiféle indulat. Magánemberként örülök, hogy szakmát tanult, mely szakmában sokat dolgozik és melyben sikeres. Ennyi közlendőm volt, az ügyet lezártnak tekintem, Ambrus Attilát pedig -ha eljön- a jövőben is várom a stúdióban kérdéseimmel" - zárja sorait a műsorvezető.

A videót itt megtekinthetik:

 

atv.hu

 

 

Szavazzon Ön is a Nap kérdésére:

További belföldi híreink