Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-11-13 11:01:00

Sváby vallomása: beleugattak a műsoromba

Egy élő műsor mindig rejteget meglepetést. A Heti Napló Sváby Andrással adása közben előfordult már, hogy Sváby kínos helyzetbe került. Karcsi nevű kutyája ugyanis a műsor felkonferálása közben élő egyenes adásban elkezdett ugatni. Ebből szerencsére a mikrofonok miatt szinte semmit nem hallhattak a nézők.

Sváby vallomása: beleugattak a műsoromba

Az eb tegnap is tartogatott egy kis meglepetést gazdájának. Sváby imádott kutyája miatt kis híján lekéste a műsort. Karcsi nem akart tőle megválni és kezdés előtt egy perccel is még a kamerák előtt hempergett.

„Úgy kellett arrébb tessékelnem, még adásba is bepofátlankodott volna” – avatta be a kulisszatitokba az atv.hu-t Sváby. „Akinek jó szeme van, az látja rajtam, ha az adás idején rosszalkodik, olyankor kinézek a kamerából és összeráncolom a homlokomat” - mesélte.

A kutyus amúgy imádja a tévés közeget, Sváby mindig magával viszi az ATV székházába, ami sokszor jól is jön neki. Az épület zegzugos, kanyargós folyosók vannak, ám Karcsi már komoly helyismerettel rendelkezik. A műsorvezetőnek elég csak követnie az ebet, ha például az egyik épületből a másikba akar átjutni. Néha azonban Rónai Egon irodájában kötnek ki, mert Karcsi tudja jól, hogy az ATV Húzós műsorvezetője mindig ad neki néhány finom falatot.
 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére

További belföldi híreink