Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2017-10-09 13:48:00

Orbán: Az Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre

"Én tudom jól" - nyilatkozta az atv.hu-nak Orbán Viktor miniszterelnök, akinek az ATV főmunkatársa a parlamenti folyosón tett fel egy villámkérdést.

Orbán: Az Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre

"Én tudom jól. Az Európai Bizottság a Soros-tervet hajtja végre" - nyilatkozta portálunknak Orbán Viktor miniszterelnök, akinek az ATV főmunkatársa a parlamenti folyosón tett fel egy villámkérdést annak kapcsán, hogy Navracsics Tibor uniós biztos pénteken a Millenárison az Európai Bizottság magyarországi képviseletének a rendezvényén immár másodszor jelentette ki: az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel a Soros-terv, nem azt hajtják végre, ilyenről ő nem tud. Holott a kormány erre alapozza az újabb, Soros-terv ellenes nemzeti konzultációt.

Tegnap Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a közrádió Vasárnapi Újság című műsorában azt mondta: Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is "nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is". Semjén Zsolt azt is egyértelműen kimondta, hogy Navracsicsnak a "munkaadójához" (azaz a kormányhoz) kell lojálisnak lennie, nem Brüsszelhez.

 

 

 

 

 

 

Szavazzon itt a Nap Kérdésére:

További belföldi híreink